Naj lepotni pripomoček 2017

Ventuze so moje odkritje leta 2017. Niso le lepotni pripomoček za učvrstitev kože in glajenje gubic, ampak pospešijo tudi izločanje toksinov, regeneracijo celic in prinašajo številne druge koristne učinke.  

Preberi več

Učvrstitev nog z ventuzami

Ključno za gladko kožo in izgubljanje maščob je, da zmanjšamo zastajanje tekočin. Masaža z ventuzami pospeši pretok limfe in tako lahko enostavno odstranimo odvečno medcelično tekočino, hkrati pa še pospešimo proces izločanja toksinov.

Preberi več

S krtačenjem do čvrste in zdrave kože

Krtačenje telesa (kože) na suho aktivira limfni pretok in spodbudi prekrvavitev, ter pospeši izločanje strupov iz organizma. S krtačenjem odstranimo odmrle celice in odpremo zamašene pore. Tako prekrvavljena koža lažje izloča toksine, je bolj čvrsta, gladka in tudi celulit se zmanjša.

Preberi več

Naj živila za lepe nohte

Nohti že od nekdaj veljajo za simbol ženskosti. Polepšajo in okrasijo roko. So modni dodatek, ki se mora ujemati s torbico, čevlji, plaščem. Kaj čmo, takšne smo pač ženske. Urejeni, ravno prav dolgi in lepo nalakirani nohti mi polepšajo dan. Ne vem zakaj. Mogoče, ker je veliko časa pogled usmerjen vanje. Ko jemo, pišemo, tipkamo, … ves čas jih hote ali ne opazujemo.

Preberi več