Kokice s čilijem
A ni danes tak dan, kot nalašč za dober film, zraven pa seveda obvezno kokice? Lahko jih začinimo s čilijem, ter tako pospešimo prebavo in izgorevanje maščob.
POTREBUJEMO:
- 2 žlici olivnega olja Chilli Morgan
- ⅓ skodelice koruznih zrn za pokovko
- ščepec soli
- ščepec rdeče paprike v prahu
(skodelica meri 3 dl)
PRIPRAVA:
- Ponev dobro segrejemo. Dodamo olivno olje Chilli Morgan in koruzna zrna ter ponev pokrijemo.
- Med pokanjem ponev pomikamo levo in desno. Ko se pokanje upočasni, ponev odstranimo s štedilnika in jo pustimo pokrito še par minut.
- Kokice stresemo v skledo, po okusu solimo in jih po želji potresemo z rdečo papriko v prahu.
Obilo užitkov.
Vse lepo!
x Duša
Knjižica Temeljna načela prehranjevanja po TKM
prehranjevanje za vitkost in vitalnos
Komentarji