Splošni pogoji spletne trgovine svojpotencial.si v lasti podjetja XENIUM SOLUTIONS, Danijel Latin s.p., so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Podatki o podjetju:
XENIUM SOLUTIONS, Danijel Latin s.p.
Tomšičeva 4
6000 Koper

IBAN SI56 0313 5100 0573 270  (SKB banka)
Matična številka: 3621928000
ID za DDV: 15573001

S spletno trgovino svojpotencial.si upravlja XENIUM SOLUTIONS, Danijel Latin s.p. Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine preberete spodaj napisane Pogoje poslovanja. Kot uporabnik se z navedenimi pogoji strinjate s postopkom naročila artiklov iz spletne trgovine.

Upravljalec si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce od objave na spletni strani. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabite.

Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, razmnoževanje, povezovanje, prenos, objavljanje ali menjavanje vseh vsebin brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani podjetja XENIUM SOLUTIONS, Danijel Latin s.p..


CENE

Vse cene so navedene v EUR in ne vključujejo DDV. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kupoprodajna pogodba med upravljalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko upravljalec potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko potrdilo naročila na naveden e-naslov). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za upravljalca, kot za kupca.


NAČINI PLAČEVANJA

Plačilo je možno preko UPN obrazca ali Paypala. Predračun vam bo poslan preko e-pošte. Naročilo morate poravnati v treh delovnih dneh. Če predračun ni poravnan v treh dneh, se smatra za preklic naročila.

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo do izvedbe transakcije. Preklic je možen preko maila, pri čemer mora biti navedena številka naročila in osebni podatki, ki so bili navedeni pri naročilu.


VRAČILO KUPNINE

V kolikor je stornacija opravljena v 14-dneh od nakupa in predmet prodaje ni bil koriščen, vam svojpotencial.si vrne kupnino brez navedenega razloga stornacije.

V kolikor je stornacija opravljena po 14-dneh od nakupa, se kupnina ne vrača.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani v uporabo tretjim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam.