Takle 'mamo

Čokoladne bananine kroglice

Ideja za sladico čez vikend (niso ravno za vsaki dan). Po mojih izkušnjah te kroglice navdušijo vsekakor. Razen tistega, ki ne mara banan. V takem primeru se lahko banane nadomesti s figami, baje pride tudi noro okusno. To različico še morem testirati.

Preberi več

Lečini muffini s korenčkom 

Te muffine pripravljamo na delavnicah, ki jih imam za podjetja v okviru promocije zdravja na delavnem mestu. Udeleženci so pogosto na začetku malo skeptični, ko pa jih poskusijo, so pa zelo pozitivno presenečeni. Mogoče ideja za prigrizek, če se odpravljate čez vikend na kakšen izlet.

Preberi več

Bananini browniji z lešniki

Ti browniji so super sladica za poletne dni v dopoldanskem času. So brez moke, mleka, belega sladkorja … in preprosti za pripravo.

Preberi več

Bananin čokoladni kolač

Bananam se pa težko uprem, sploh če so v kombinaciji s čokolado. Seveda jih ne uživam vsaki dan, ker je raznolikost eden izmed temeljev zdravega prehranjevanja, vsake toliko pa si jih le privoščim. Kolač je brez glutena, mleka, belega sladkorja ...Preberi več

Zelenina solata z lečo in kurkumo

To solato pa pripravljamo v tem tednu spletnega programa "Učinkovite prehranske spremebe". Zelena je zelo super, ker deluje bazično in diuretično ter nam je lahko v pomoč pri zatekanju nog. 

Preberi več

Poglej, kako @svojpotencial izgleda (na Instagramu)