Ni je čez domačo pito. Tokrat sem uporabila še zadnja jabolka iz ozimnice, naslednja pa bo iz svežih borovnic. Pita je brez glutena in laktoze ter sladkana z agavinim sirupom.
Puding za zajtrk? Pri meni se znajde zelo pogosto, sestavljen je pa tako, da mi da dovolj energije do kosila. Pripravimo ga lahko že večer prej, pojemo pa zjutraj, ko imamo čas ali pa ga vzamemo za malico na poti.
A ni danes tak dan, kot nalašč za dober film, zraven pa seveda obvezno kokice? Lahko jih začinimo s čilijem, ter tako pospešimo prebavo in izgorevanje maščob.
Nisem velika navdušenka nad testeninami, ampak te si pa z veseljem privoščim. Tokrat sem jih pripravila v solati s fižolom, odlično pa se podajo tudi k omakam. V bistvu imajo podoben okus kot običajne testenine, le da vsebujejo veliko več beljakovin in vlaknin.
Za prihajajoče praznike sem pripravila malo drugačne piškotke. So brez glutena, laktoze in dodanega belega sladkorja, da se lahko posladkamo vsi.
Koda popusta je uporabna le danes!